top of page

De grote dag is bijna aangebroken, tijd dus om alle details voor het feest in orde te brengen! De afwerking van de tafelversiering is daarbij zeker van groot belang! Combineer samen met je zoon of dochter leuke tafeldecoratie en maak zo helemaal zelf de perfecte tafel!

Het feest kan beginnen!  

100% gepersonaliseerde decoratie

Bij de keuze van tafelversiering wil je natuurlijk dat alles mooi bij elkaar past en dat het helemaal in dezelfde stijl uitgewerkt wordt. Het motief van je uitnodiging kan je niet enkel verwerken in het bedankje achteraf, maar in de volledige decoratie van het feest. Een placemat in dezelfde stijl, leuke servetringen met hetzelfde motief ...

De leukste decoratie voor het perfecte feest

Een perfect feest organiseren vraagt heel wat voorbereiding. En het is extra leuk om dit zelf te doen! Kies de perfecte foto en plaats die op de placemats, menukaartjes, ... 

Placemats met een leuke tekening aan de achterkant voor de kleinsten

Ontdek op onze placemats het leuke extraatje... Op de achterzijde kan een kleurplaat komen voor de allerkleinsten. Zo heb je tegelijk een prachtige tafel en de perfecte bezigheid voor de kleine feestvierders. Klaar met eten? Kleuren maar !!!

menukaarten

placemats

De placemats kunnen op voor- of achterkant voorzien worden van een leuke tekening. Na het heerlijke eten kunnen de kleinsten volop kleuren. Uw placemats kunnen ook hetzelfde uitzicht krijgen als je communieprentjes of -foto's.

servetringen

tafelbedankjes

proefbuisjes

snoepertjes

bottom of page