top of page

DRUKKERIJ FEYEN - BESCHUIT MET MUISJES

PATRIK & GREET FEYEN-LUYCKX

al sinds 1984 is de drukkerij overgenomen door Greet en Patrik.

Patrik heeft de drukkersstiel met de paplepel binnen gekregen en was 'voorbestemd' om de zaak van zijn vader over te nemen.

Maar waar 'den drukker Jos Feyen' destijds vooral met handenarbeid alles op papier toverde in de voetsporen van oerdrukker Plantin, staat nu de modernste digitale machine.

Greet had destijds in eerste instantie 'niks' met de sector behalve 'vrouw van...' maar heeft zich door de jaren heen ingewerkt en is door haar gedienstigheid, sociaal contact en interesse in het vak de drijvende kracht en meestal het eerste aanspreekpunt.

De drukkerij is inmiddels uitgebreid met een bescheiden winkeltje waarin Greet niet enkel de klanten te woord staat maar ze ook helpt bij hun keuze in gelegenheidsdrukwerk....

dé grote hoofdbrok van de zaak. Natuurlijk kunnen klanten terecht voor alle soorten drukwerk maar sinds Greet ook doopsuikerartikelen verkoopt is gelegenheidsdrukwerk dé specialiteit van drukkerij Feyen! Voor elke gelegenheid een drukwerk!

Ook handelsdrukwerk en drukwerk voor clubs en verenigingen zijn part of the job. Niet alle drukwerk is standaard en mede door de grote flexibiliteit en klantvriendelijkheid ligt hier een grote troef. Alles (bijna alles) kan en niks is teveel om het de klant naar de zin te maken.

FLEXIBEL - KLANTVRIENDELIJK - KWALITEIT

In tijden van e-commerce, blijven wij streven naar persoonlijk contact met de klant  - vanaf de offerte t.e.m. de levering van het drukwerk.
Bij iedere opdracht bieden wij de juiste persoonlijke aanpak.
Elke opdracht die bij ons binnenkomt krijgt de nodige zorg.

Aangeleverde bestanden worden gecontroleerd of deze druktechnisch correct zijn.  Bij het ontdekken van eventuele fouten (eventueel ook tekstueel) wordt de auteur hiervan op de hoogte gebracht en kunnen nieuwe files aangeleverd worden.

Het gebeurt steeds vaker dat bedrijven last minute een product willen, of de voorraad administratieve documenten uitgeput is... Indien nodig kunnen wij op zeer korte tijdspanne (1 à 2 dagen of indien nodig nog dezelfde dag) het ‘dringende’ drukwerk afleveren.   Afhankelijk van de oplage...

Iedere print- of drukopdracht, en dus ieder verhaal, is anders.

Hedendaags drukwerk is geen lopende band werk en vergt sinds een aantal jaar veel creativiteit en een groot aanpassingsvermogen.

Bij ons kom je terecht in een persoonlijke sfeer waarin jouw werk de absolute prioriteit heeft.

Hier ben je geen nummer, maar een persoonlijke klant.

Wij steken echt nog tijd in het contact met elkaar. U mag uw tijd nemen om alles tot in de puntjes uit te leggen.

Wat uw wensen op vlak van drukwerk ook zijn, wij proberen het voor u te realiseren. We luisteren uitgebreid naar uw wensen en doen er alles aan om uw drukwerk perfect af te leveren. Bij vragen of problemen reageren we gelijk. Als klant staat u namelijk altijd in rechtstreeks contact met de zaakvoerder of drukker. Geen anonieme telefoniste die u moet doorverbinden of geen binding heeft met het eindresultaat, maar degene die persoonlijk verantwoordelijk is voor uw opdracht.

Flexibiliteit, kwaliteitszorg voor het product en zorg voor de klant staan zeer hoog in het vaandel. Elk drukwerk en elke gelegenheid is even belangrijk en vergt een even grote zorg.

De openingsuren staan op deze website maar een afspraak maken buiten de openingsuren is ook altijd mogelijk en ook in weekends wordt soms nog gewerkt om de klant verder te helpen als het moet! 

Openingsuren mogen dus indien nodig zeer ruim geïnterpreteerd worden. M.a.w. we kijken niet naar de klok als het om een klant gaat.

Als je bij dit alles niet meer betaald dan elders zijn er enkel winnaars.

bottom of page