top of page

De datum van het communie- of lentefeest staat al lang in jullie agenda. Jullie leven er met het hele gezin naartoe, niet in het minst je zoon of dochter voor wie het een grote dag zal zijn. Natuurlijk wil je de meter en peter, grootouders en familie ook op een gepaste wijze laten weten wanneer en waar het feest precies zal plaatsvinden. 

samen met jou persoonlijke stijl zorgen wij voor originele uitnodigingen met foto of mooie designs

Bij de uitnodiging voor je communie of lentefeest is het vooral de boodschap die telt! Wanneer worden de gasten verwacht, welke locatie, wat staat er op het programma...

Een foto is op deze uitnodiging niet noodzakelijk, maar staat altijd mooi.  Heb je meer dan één leuke foto dan kan je denken aan een collage.

Samen met jou zorgen we voor een mooi kaartje. Iedereen zal met de glimlach de datum van het feest op de kalender noteren en het kaartje prijkt zeker en vast op de kast of tegen de ijskast van elke fiere oma! 

uitnodigingen

Na of tijdens het communiefeest of lentefeest is een bedankje voor de gasten altijd leuk.

Maar wat kunnen we hen schenken?

Bedankjes kunnen kleine, originele geschenkjes zijn die je nog weken, maanden of jaren wil bijhouden. 

Toffe bedankjes

Je gasten hebben waarschijnlijk al een ongelofelijk feest achter de rug. Maar wat geef je ze dan als aandenken. Hieronder kan je allerlei toffe bedankingen voor een communie vinden. Je geschenkjes worden volledig naar jou persoonlijke smaak ontworpen zodat ze helemaal uniek zijn. 

doosje

notitieblokje

snoepzakje

blikje

glaasje

spaarpotje

zeeppompje

proefbuisjes

bottom of page